ΜΟΥΣΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΑΓΑΠΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΄΄ΑΡΤΙΟΝ΄΄ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΤΕΛΗ ΜΕ ΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΑΝΤΖΙΣΤΟΡ 

Κόντρα στις δύσκολες συνθήκες των καιρών μας ο Πολιτιστικός Σύλλογος δημιουργικής έκφρασης και του ΄΄ευ ζην΄΄Α Ρ Τ Ι Ο Ν΄΄ ανοίγει τα πανιά του και βάζει πλώρη για πολλαπλές εκδηλώσεις.  Η  μουσική βραδιά αγάπης΄΄Ορτσα τα πανιά΄΄ είναι η πρώτη. Μια ιδιαίτερη εκδήλωση , που θα πραγματοποιηθεί στον αύλειο χώρο της πισίνας στο ξενοδοχείο ΄΄ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΣΤΡΟ΄, την Παρασκευή 20 Αυγούστου  2021, στις 8.30μ.μ. 

Η μουσική παρέα του Μάριου Νεαμονιτάκη, πλαισιωμένη από μέλη και φίλους του ΄΄ΑΡΤΙΟΝ΄΄, θα μας ταξιδέψει αρχικά με τραγούδια της θάλασσας , και της ναυτοσύνης, σε στίχους Ν. Καββαδία και Ελύτη. Στη συνέχεια όλη η συντροφιά , θα  μας οδηγήσει σε άλλα μουσικά μονοπάτια …και όπου μας βγάλει.  Εκεί θα βρίσκονται ο Μπάμπης Κοιλιάρης με όλα του τα μουσικά όργανα, ο Σίμος Καραολάνης με τα κρουστά του, ο Δημήτρης Ζαφείρης με φυσαρμόνικα και η Βάσω Κριτάκη με το ντέφι της. Φυσικά και θα πουν μερικά τραγουδάκια. Μαζί τους τραγουδιστικά ο Ανέστης Αραμπατζής, η Δώρα Βαβούλα, ο Γιώργος Σκυριώτης, ο Μάριος Ρηγάκης, ο Μιχάλης Κοντούδης, ο Γιάννης Κανταλής και ο Στέλιος Κουμπιάς.

Η μουσική βραδιά δεν σηματοδοτεί μόνο την έναρξη των πλούσιων εκδηλώσεων που προγραμματίζει ο  Σύλλογος ΄΄ΑΡΤΙΟΝ΄΄, αλλά κυρίως αποτελεί αφορμή για την έμπρακτη έκφραση αλληλεγγύης σε ένα συμπατριώτη μας που τη χρειάζεται από όλους μας.

Τον γνωστό μας Παντελή με το ποδήλατο και το τραντζιστοράκι του.

Στο χώρο της εκδήλωσης θα υπάρχει κουμπαράς και ελπίζουμε να τον γεμίσετε με τον οβολό σας.

Φυσικά, θα τηρηθούν όλα τα υγειονομικά  πρωτόκολλα.

Κλείστε έγκαιρα τις θέσεις σας στο ξενοδοχείο ΄΄ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΣΤΡΟ΄΄, τηλ . 22710 44740

Επιμέλεια-Επικοινωνία : Βάσω Κριτάκη, Πρόεδρος ΄΄ΑΡΤΙΟΝ΄΄ , Τηλ. 6937214208.

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.